twentythree

IMG_0056Vandaag ben ik alweer 23 jaar geworden! Gelukkig is het een beetje mooi weer, dan kan ik daarvan genieten na al die weken binnen opgesloten te zitten.
It’s my 23rd birthday today, yay! And the sun is shining too, which means I can actually sit outside and enjoy it, not having to feel guilty anymore since I finished my thesis too, whoop whoop!
IMG_0039 IMG_0038Vandaag ga ik zoveel haken en breien als ik maar wil ^^ Niemand die me tegenhoudt!
I’m gonna take my crochet or knitting outside and work on as many things as I want, nobody to stop me! ^^IMG_0041Misschien maak ik dit vosje wel af, die ook is bestemd voor de amigurumi-cursus voor op Breiclub.nl (net als het leeuwtje dat ik eerder deze week liet zien). Al het garen is eindelijk binnen dus ik kan aan de slag! Zoals altijd: check mijn instagram voor mijn nieuwste projectjes! Fijne dag gewenst iedereen!
Maybe I’ll finish this amigurumi fox I started earlier this week. I’m designing some amigurumi for an amigurumi workshop on a new knitting and crochet website called Breiclub.nl. I’m so excited that I get to make several workshops! As always, check my instagram for the latest news ;)

Advertenties

7 gedachtes over “twentythree

  1. Carmen, hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag ! En wat is er heerlijker dan vandaag zelf bepalen wat je gaat doen ;) Een fijne dag en gezellige avond. Geniet maar lekker deze dag.
    Groetjes, Linda

  2. Ik kom je snel nog even feliciteren. Helaas een dagje later dan de bedoeling was.
    Hopelijk heb je een fijne verjaardag-dag gehad. Het vosje vind ik super.

    Groetjes en fijn weekend, Margaret

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s