On the fence

IMG_0044De afgelopen dagen heb ik heerlijk zorgeloos gehaakt en gebreid! Mijn scriptie is nu écht helemaal af, exemplaren voor de eerste en tweede lezer zijn geprint, klaar om maandag ingeleverd te worden. Wat een raar besef op het moment dat ik het opeens in mijn handen had, na bijna een halfjaar onderzoek en schrijfwerk. Mijn begeleidster was zo enthousiast dat ze me aanraadde om een PhD te doen, maar dat is toch echt niets voor mij! Als ik zie wat voor leven PhD-studenten hebben.. Of liever gezegd: welk leven ze niet hebben, want het is dag en nacht doorwerken. Ach, ik heb nog een tijdje om erover na te denken, ik wil ook niet zomaar kansen afslaan.
The past few days I’ve been so happy: I have really finished my thesis now, it’s all printed and ready to be handed over to the first and second reader! Finally I’m able to crochet/knit without having any guilty feelings. My supervisor wants me to go on and do a PhD, but seeing how PhD-students don’t really have a life anymore, I’d rather pass. Or maybe I’ll think about it some more. IMG_0046Eerst maar eens denken wat de volgende stap is voor Crafty Queens! Ik heb een notitieboekje vol met leuke nieuwe ideeën, en ik wilde ook graag een eigen logo hebben! Op Instagram zijn deze foto’s al voorbij gekomen, maar ik ben er nog steeds niet uit! Helpen jullie me kiezen?
Right now I’ll first focus on what the next step is for Crafty Queens. I have this whole notebook full of fun new ideas, and I’m excited to start! First up is my own logo, yay! I’ve posted some of these pics on Instagram, but even after all of your comments I still haven’t figured it out which logo to choose. IMG_0045Ik twijfel tussen het bolletje wol/schaapje met ‘crafty queens’ eromheen, of het vogeltje daaronder, tussen mijn blognaam in. Het schaapje werd op Instagram gekozen als favoriet, want ja, hij is ook echt heel schattig! Maar ik vond het misschien niet echt speciaal genoeg. Het nadeel is dat heel veel craftbloggers of tijdschriften een logo hebben met een bol wol of een schaapje, dus ik ben bang dat het niet uniek genoeg is. Wat het voordeel is, is dat mensen meteen zien waar mijn blog over gaat, wat dan wel weer goed is! Het logo met het vogeltje is daarentegen wel uniek, en het is misschien een slimme keus omdat mensen mij nu kennen van mijn vogeltjes. Maar aan de andere kant wil ik ook niet alleen maar vogeltjes maken, en is het bij dit logo niet duidelijk waar mijn blog over gaat. Wat een moeilijke keus zeg! Ik probeer zelf ook eraan te denken waar het logo in verwerkt kan worden. Het logo met het vogeltje werkt goed op lintjes bijvoorbeeld, terwijl het schaapje leuk is voor buttons.. Wat vinden jullie?
I’m still on the fence between the little ball of yarn/sheep and the logo with the bird right below it. The sheep was favorited by my Instagram followers, and it is very cute! But I was thinking it maybe isn’t that special. Another knit/crochet blogger with yarn or sheep in their logo? Surprise! On the other hand, it’s clear from the logo what my blog is about. The bird logo is really unique and since people know me from my birds now, this might be the smart choice. However, I don’t just make birds and unlike the sheep, this logo does not show what my blog is about. Such a difficult decision! What do you think? 

Advertenties

6 gedachtes over “On the fence

  1. Lastige keus! Ik vind het schaapje echt té schattig! Maar een schaapje is wellicht een beetje afgezaagd omdat meerdere sites dat dus al hebben. Het vogeltje is wat unieker en past misschien beter bij je.

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s