Pssssstt…

IMG_9896…kijk eens linksboven naar het adres van mijn website.. Ja, er staat nu http://www.craftyqueens.nl!! Hoera, mijn eigen domeinnaam! Dat was een van de verjaardagscadeautjes van mijn ouders, en ik ben er zo blij mee! Wat nog beter is dat alle vorige links blijven werken, dus als je ‘creacarmen.wordpress.com’ intikt kom je ook gewoon nog bij mijn blog uit. Helemaal super!
Op de foto hierboven zie je trouwens wat garens uit de Londense wolwinkel Loop, binnenkort meer foto’s van die heerlijke winkel!

…take a look at my blog url.. Yup, it says http://www.craftyqueens.nl!! I got my own domain! It was a birthday present from my lovely parents, and it makes me so happy! Guess I’ll have to order new businesscards now haha. The best thing is that all of the previous links still work. So if you follow a link that has ‘creacarmen.wordpress.com’ in it, it will still guide you to the right page on my blog. Yay for technology I don’t understand! 
The pic above shows some of the lush skeins in the London yarn store Loop. More pics soon! 

Advertenties

7 gedachtes over “Pssssstt…

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s