Pretty in Pastel

IMG_0064Van mijn vorige blogberichten weten jullie misschien al dat ik dol ben op pastelkleuren! En vorige week had ik weer wat pastelkleurige aanwinsten.. Zoals deze leuke washi-tape (gekleurde plakband) en pennen, die ik van een vriendin kreeg voor mijn verjaardag. Met washi tape kun je me altijd blij maken! 
IMG_0062Deze kleine vos maakte ik deze week af, compleet met pastelkleurig truitje. Hij heet Jean-Claude, dat vond ik wel bij hem passen aangezien het gestreepte truitje me deed denken aan Frankrijk. IMG_0060 IMG_0059Zo lief! Dit is misschien wel mijn favoriete amigurumi tot nu toe.. Het patroon is bijna af, en komt heel waarschijnlijk binnenkort ook in mijn winkeltje op Dawanda. Daar kun je sinds kort trouwens ook met iDeal en creditcards betalen, superhandig! IMG_0057Dit ingehaakte beursje is al een tijdje af, ik maakte het tijdens de bloggersworkshop begin juni. Al die tijd was ik vergeten er foto’s van te maken! Tja, er was ook zoveel gebeurd vorige maand, met onder andere de Mollie Makes awards! Ik hield het even niet meer bij. Wil je nou ook zo’n leuke cursus volgen, check dan even deze pagina! Op de website van Wolcafé kun je trouwens ook nog andere leuke workshops vinden, en ook bijvoorbeeld haakpakketten als je er verder geen begeleiding bij nodig hebt. Happy crafting!

Advertenties

2 gedachtes over “Pretty in Pastel

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s