Tapas Time!

madridVanaf morgen ben ik een paar daagjes in Spanje, joehoe! Mijn vriend werkt daar voor vier maanden, en nu heb ik eindelijk tijd om hem op te zoeken. Het was lastig om weer even apart van elkaar te zijn, maar aan de andere kant kon ik me zo ook wel veel beter concentreren op mijn scriptie.

De eerste paar dagen blijven we in Madrid, en vervolgens maken we een uitje naar Cuenca. Het weerbericht ziet er voor beide plaatsen al heel goed uit.. Mijn bikini en zonnebrandcreme gaat mee!

Komende maandag ben ik weer terug, vanaf dan kunnen jullie weer een update op mijn blog verwachten. Misschien dat ik wel internet heb om een paar leuke Instagram foto’s te uploaden, houd die dus in de gaten! Ik ga alvast in de Spaanse stemming komen met misschien wel hét zomerliedje van dit jaar, ‘Salsa Tequila’! Het is eigenlijk begonnen als een grapje van een Noorse cabaretier, want de songtekst bestaat uit niet veel meer dan losse Spaanse woorden en namen aan elkaar geregen. Maar dat mag de pret niet drukken!
I’m gonna be in Spain for a couple of days! Visiting my boyfriend in Madrid who has been working there for a couple of months now. Can’t wait to see him again! See you guys next Monday ;) Until then, you can join in on the Spanish vibe with this song, haha. 

Advertenties

4 gedachtes over “Tapas Time!

  1. Hi!!! I’m from Spain (Barcelona) and I never heart this song. It is by an netherland singer or something like that??? It’s really strange because it don’t have sense, but it’s funny.
    Enjoy your days in Madrid and Cuenca!!

    Hugs!!!

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s