Exciting new developments..

IMG_0265De afgelopen week heb ik meegewerkt aan de opnames voor nieuwe haakcursussen voor Breiclub.nl! We hebben onder andere de Starterscursus Haken gemaakt, die over een tijdje gratis op de website komt te staan. Hierin leer ik je hoe je alle basissteken moet haken, hoe je meerdert en mindert, en we maken ook een paar leuke projecten! Het eindproject van deze cursus is het tasje van hierboven op de foto. In dit tasje gebruik je alle basissteken, perfect dus om je skills te herhalen. Wil je op de hoogte worden gehouden van de starterscursus en wanneer deze online staat, vul dan hier je gegevens in.

IMG_0059Ook filmden we de cursus Amigurumi haken, waarin je onder andere het patroon krijg voor mijn Jean-Claude de vos! We beginnen in deze cursus met een heel simpel project, en langzamerhand bouwen we het op qua moeilijkheidsgraad. Deze cursus wordt onderdeel van het Breiclub abonnement. Als je je abonneert, krijg je toegang tot wel 8 cursussen, en dat worden er dus steeds meer! Ik heb ook nog een paar leuke cursussen in de planning, dus schrijf je zeker in! Als je je nu inschrijft voor de Breiclub nieuwsbrief, krijg je ook nog eens 50% korting op het abonnement. Ik mag jullie de prijs per maand nog niet vertellen, maar het is zeker niet duur! Je kunt het vergelijken met een heel uitgebreid tijdschrift. En we hebben ook een leuke verrassing voor de nieuwe leden ;) Vanaf 1 september kun je lid worden, dus zet het in je agenda!

Advertenties

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s