W.I.P. Wednesday #45

IMG_0414 IMG_0415Deze week heb ik een leuk pandabeertje gemaakt! Hier wat work in progress foto’s voor jullie. Het patroontje komt uit het boek Edward’s Menagerie, geschreven door Kerry Lord van Toft UK. Het is een erg leuk boek met wel 40 haakpatronen! Houd mijn blog in de gaten, want ik schrijf op het moment een review ;) IMG_0485Ik heb trouwens ook nog aan mijn paarse kanten shawl en Miette-vestje gebreid, alleen heb ik daar nog geen nieuwe foto’s van gemaakt. Binnenkort meer! En wat hebben jullie deze week aan de naald hangen?

Advertenties

Een gedachte over “W.I.P. Wednesday #45

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s