POOF there he is!

IMG_0417bKoekoek! Of ehm.. tja. Dit is Frederik het roodborstje! De afgelopen tijd hebben jullie al voorproefjes kunnen zien op Instagram ook hier op de blog, maar nu kunnen jullie hem in volle glorie bewonderen! Mijn eerste XL-vogel is een feit, en wat vind ik hem leuk! Hij is fijn zacht en knuffelig :)
Hello world! This is Frederik the robin! Over the past few days I’ve been showing you sneak peeks of him, but now he’s really finished! My first XL-bird :) I love him so much, he’s so soft and cuddly. IMG_0418Ik heb hem trouwens ook helemaal kind-proof gemaakt, er zitten geen onderdelen aan die los kunnen komen. Wat ik alleen nog moet verbeteren is het snaveltje, dat heb ik nu namelijk van vilt gemaakt. Ik weet niet zo goed of vilt mooi blijft na het wassen, en dat is toch wel een vereiste als je spullen maakt voor kleine kindjes.
I’ve made this one child-proof, with no removable parts, or plastic objects which could come off. The only thing I need to improve is the beak. It’s made out of felt now, and it looks pretty good. However, I don’t know how felt reacts to being washed at 40 degrees, so I need to find a different solution for the beak. IMG_0419 IMG_0336Wat vinden jullie van hem? Laat het me weten in de reacties! Ik heb hem trouwens gemaakt van Drops Paris, en ik heb ook de kleuren besteld om een XL-pimpelmeesje te maken.. Hihi! Ik weet alleen niet of ik daar nog tijd voor heb voordat ik naar China ga, dat is namelijk al over een paar dagen! Mocht je er eentje willen bestellen, dan kan ik daar ook pas in november aan beginnen. Dan heb je hem wel nog op tijd voor Kerstmis, dus mocht je geïnteresseerd zijn, stuur me even een berichtje!
What do you think? I’d love to know! I used Drops Paris this time, and I also ordered the colours to make an XL-blue tit! I don’t know if I’ll have time to make one before I leave for China in a few days.. Oh well, that can wait until November! 

Advertenties

12 gedachtes over “POOF there he is!

    • Dankjewel Lisanne! Ik ben zeker van plan het patroon te verkopen ;) maar dit is zo’n patroon dat makkelijker is te lezen als het getekend is, dus dat is wat lastiger uit te werken. Als ik terug ben uit China ga ik eraan werken! xx

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s