Final preparations..

sokMorgen is het al zover, dan ga ik met mijn vriend naar China! De stoeltjes in het vliegtuig zijn uitgekozen (aan het raam joepiee) en de tas is bijna helemaal ingepakt. Nog even alles uitprinten wat we nodig hebben, afscheid nemen van familie en de eerste malaria-pil innemen. Tja, dat wordt wat! Bij deze pil zou je in uiterste gevallen gaan hallucineren en rare dromen krijgen, ik hoop toch maar dat dat bij mij niet zal voorkomen, haha.

Misschien nog wel het moeilijkste van het inpakken was bedenken wat ik qua handwerk mee zou nemen. Op vakantie in Oostenrijk nam ik wel 4 projectjes mee, maar dat kan nu echt niet! Dus wordt het één paar sokken dat ik ga maken voor mijn vriend. Sokken zijn vrij lastig nog voor mij en op zo’n kleine maat naald gaat het ook langzaam vooruit. Ik hoop dus dat ik er een paar weken zoet mee kan zijn! Anders heb ik altijd nog mijn puzzelboekje, en laat ik niet vergeten de prachtige Chinese en Japanse omgeving die ik ga zien! Ik verwacht niet dat ik veel tijd over zal hebben om te breien, behalve op de lange treinreizen tussen de steden. De meeste reizen zullen rond de 6 uur lang zijn! Ach, we komen er wel doorheen ;)
Dit is trouwens het eerste paar sokken dat ik vanuit de teen brei, en het is nog niet eens zo lastig als ik gedacht had! De eerste paar toeren zijn wat priegelwerk omdat je vanuit 2 naalden begint, maar als je daar voorbij bent is het een makkie. Alleen nog een markeerder plaatsen zodat ik weet waar de toeren beginnen, dat is bij deze methode wat lastiger te zien.

De komende weken heb ik nog een paar leuke berichten en DIYs voor jullie gepland, waaronder ook een gastblog van Lisanne, van Draad en Praat! Dat wordt zeker leuk ;) Ik heb mijn laptopje mee naar China, gewapend mét een programmaatje om de ‘Chinese Firewall’ doorheen te komen, dus met een beetje geluk kan ik ook nog updaten vanuit het verre Oosten.

Hopelijk tot snel weer! Enne.. hou een oogje open voor de Engelse Mollie Makes, daarin zie je misschien iemand die je herkent ;)

Advertenties

2 gedachtes over “Final preparations..

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s