My desk

IMG_0524bToen ik nog in Voorschoten op mijn studentenkamertje woonde, had ik één bureau voor ontbijten, studeren, lezen, handwerken, theedrinken, werken op de laptop en avondeten. Nu ik weer terug bij mijn ouders ben heb ik een heel bureautje voor mijn handwerk! Dit is natuurlijk ook maar tijdelijk, aangezien ik straks weer ergens anders ga wonen, maar ik wilde dit tijdelijke plekje toch even met jullie delen!IMG_0525Ik hou ervan om al mijn amigurumi’s om me heen te hebben, dus heb ik er veel op mijn bureau uitgestald. Ik vind het heel inspirerend om naar mijn vorige werkjes te kijken, en dan te bedenken wat ik de volgende keer anders zou doen. IMG_0527Dit vind ik toch wel de liefste amigurumis op mijn werkplekje..
En, hoe ziet jullie handwerkplekje eruit? Is het een luie stoel met een mand garen ernaast, of ook een bureautje? Laat het me weten!

Advertenties

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s