Pretty yarn = happy girl

IMG_0495Dit mooie garen van Art Equals Happy kocht ik al een paar maanden geleden, maar aangezien ik het niet heb meegenomen naar China heb ik er nog niet mee kunnen werken! Voor 5 pond per 5 bolletjes van 50 gram vond ik het echt een koopje! Ze waren binnen no-time uitverkocht, maar misschien dat er onderhand al nieuwe zijn geplaatst in de shop!

De bolletjes zijn gesponnen van gerecycled garen, dus je weet eigenlijk niet welke samenstelling je krijgt. Het is wel allemaal hetzelfde gewicht, namelijk kant. Ik vond het zelf heel erg lijken op het Limited by Wolcafé garen, al is dat garen wel veel zachter. Wat zal ik er toch eens van maken? Ik zit te denken aan kleine gehaakte motiefjes.. wat zouden jullie ermee maken?

Advertenties

Een gedachte over “Pretty yarn = happy girl

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s