W.I.P. Wednesday #46

IMG_4752Weer een work in progress woensdag! Dat is lang geleden.. Maar vandaag heb ik extra veel om jullie te laten zien! Hierboven een paar kleurtjes waar ik recent mee aan de slag ben gegaan, mijn Instagram-volgers weten al wat meer ;) Later deze week meer hierover!
It’s been a while since my previous work in progress Wednesday! I have so many things to show you today.. I’ve been using the yarn above to make something really cute! My Instagram followers might have seen it ;) IMG_4799En dan de sokken voor mijn vriend! Dit werkje had ik meegenomen op mijn grote reis, en is nu nog steeds niet af.. Tja, tempels zien en leuke winkeltjes bezoeken neemt veel tijd in beslag! Gelukkig ben ik wel bijna klaar, dan kan mijn vriend eindelijk zijn eerste paar handgebreide sokken aan.
I brought these socks with me on my big trip, and they’re still not finished! Sightseeing takes a lot of time apparently ;) Luckily they will be finished soon. 
IMG_4782In Chongqing, mijn tweede bestemming tijdens de reis, kocht ik superzachte bamboewol. Daarvan ben ik een topje aan het haken! Je haakt de vierkantjes meteen aan elkaar, dus dat bespaart me straks héél wat moeite. Het haakschema is trouwens hier te vinden.
In Chongqing, the second destination of the China trip, I bought this supersoft bamboo yarn. I’m using it to crochet a top! The squares are crocheted together straight away, that’ll save me some hard work later on! You can find the pattern hereIMG_4770Voor Breiclub ben ik ook weer een nieuwe haakcursus aan het voorbereiden, namelijk de Nooodle cursus! We maken onder andere dit mandje :)
I’m also preparing another crochet course for Breiclub.nl! It’s going to be a course using textile yarns only, and this basket is one of the patterns.IMG_4767 (2)Dit is het andere ontwerp voor de cursus, weten jullie al wat het wordt? ;)
This is my other design for the course, can you guess what it is?IMG_4800In Japan kocht ik mijn allereerste Noro-garen, en wat werkt dat fijn! Ik wilde er eerst mee haken, maar toen trok ik de draad kapot.. Oei! Dan toch maar gaan breien, dan trek ik namelijk minder aan het garen. Ik ben er een paar beenwarmers mee aan het breien, en het gaat als een trein!
I bought my first Noro yarn in Japan, and it’s lovely to work with! I first tried to crochet with it but I broke the yarn by pulling too hard.. So, knitting it is. I’m making a pair of legwarmers, and they’re almost finished!IMG_4801En als laatste niet echt een work-in-progress maar een werkje dat al af is: mijn eerste amigurumi uit het boek Hello Kitty Crochet! Hij heet Pandapple en ik vind hem zo lief.. Ik kan niet wachten om meer amigurumis te maken! Binnenkort ook een review van dit leuke boek ;)
Last but not least a finished project! This is Pandapple from the Hello Kitty Crochet book, I think he’s so cute!! More amigurumis from this book will follow soon ;) 

Advertenties

8 gedachtes over “W.I.P. Wednesday #46

 1. Wat een schatje. Ik ben benieuwd wat er nog meer voor leuks in het boekje staat.
  Je hebt nogal wat verschillende projectjes lopen. Heerlijk voor de afwisseling.

  Fijn weekend, Margaret

 2. hoi carmen!
  ik heb een vraagje aan je: als ik ‘smallere’ werkjes brei (zoals haarbanden of smalle sjaals) vind ik het niet prettig om met lange breinaalden te werken. nu weet ik dat er een soort van dikke (houten) kralen bestaan om op het uiteinde van bv sokkenbreinaalden te zetten zodat je dus met kortere breinaalden kan breien!
  maar toen ik dit aan de mevrouw van het plaatselijk handwerkwinkeltje vroeg, keek ze me aan alsof ze vuur zag branden..
  weet jij misschien hoe deze ‘kralen’ heten en waar ik ze kan kopen?
  alvast bedankt!

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s