Burda Breien!

IMG_4774Mijn eerste keer in een Nederlandse supermarkt sinds ik terug ben, en ik zie meteen een nieuw tijdschrift! Burda Breien?? Ik wist helemaal niet dat zij een breitijdschrift hadden! Het zag er allemaal leuk uit van binnen, dus hup! In het mandje. Thuis meteen doorgebladerd..
A few days ago in the supermarket I spotted a new knitting magazine: Burda Knitting! To my knowledge they only made sewing magazines, so I was very curious. In the shopping cart it went ;) 
IMG_4778En wat staan er leuke dingen in! Ook veel meer up-to-date dan andere breitijdschriften, vind ik. Deze V-trui lijkt me bijvoorbeeld heel leuk om te maken.
And oh my, so many nice designs! I would love to have this V-sweater in my closet..IMG_4775Deze jurk lijkt alsof hij uit meerdere delen bestaat, maar het zit allemaal aan elkaar vast. Misschien iets té strak en simplistisch voor mij, maar ik vind hem toch erg mooi.
This dress is not quite my style, but I think it’s very stylish nonetheless. IMG_4776En dit vest! Oh, ik ben helemaal verliefd erop! Alleen wat oppassen dat je niet een te stugge wol kiest denk ik..
I absolutely adore this massive cardigan, don’t you just want to snuggle in it? 
IMG_4777Ik hield altijd al van kabels, en die zijn volop aanwezig in dit warme vest!
I’ve always loved cables, so I’m really liking this cardigan too! 

ps: Hoewel de foto’s in deze blogpost van mij zijn, zijn de foto’s in het tijdschrift dat natuurlijk niet. Ik wilde het alleen even duidelijk zeggen omdat ik niet precies weet hoe de regeling met watermerk plaatsen dan is.. Weet iemand dat toevallig?

Advertenties

4 gedachtes over “Burda Breien!

  1. Dat kleurrijke vest is super. Je hebt gelijk: oppassen met garen en dikte van breipennen om het vest soepel te houden.
    Als ik foto’s plaats van foto’s van anderen vermeld ik mijn bron (voor zover bekend ook de fotograaf) en niet mijn watermerk. Copyright voor de originele foto’s ligt bij de uitgever van het blad of boek en/of bij de fotograaf.

    Groetjes, Margaret

    • Dankjewel voor de tip Margaret! Ik plaats bij het verkleinen van mijn foto’s meteen het watermerk, alleen bij deze dacht ik later: hmmm, misschien toch niet zo gepast! Volgende keer zal ik mijn watermerk weglaten ;) Groetjes!

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s