De vlaggetjes hangen uit!

IMG_4747Een paar weken geleden, toen ik nog in China zat, werd ik gevraagd of ik een haakpakketje voor de Kruidvat wilde testen. En of ik dat wilde! Ik had bij thuiskomst vorige week dus een leuk pakketje op me wachten :) Ik ging meteen aan de slag!IMG_4752Er zitten 6 kleurtjes in het pakket: donkergrijs, lichtgrijs, zwart, lichtroze, donkerroze en rood. Ik vind ze allemaal goed passen bij het winterseizoen! Ik moest meteen denken aan mijn gehaakte kerstmannetjes van een paar jaar geleden, die ik met bijna dezelfde kleuren heb gehaakt! (Voor de vernieuwde versie van dit patroon – klik hier) Bij het garenpakket zat een patroon voor een leuke vlaggetjesslinger. Ik heb me door dat patroon laten inspireren en een kerstslinger gemaakt! Er zat trouwens geen haaknaald bij, ik denk dat het daarom garenpakket heet en geen haakpakket ;) Gelukkig is er bij ons thuis aan haaknaalden geen gebrek! Voor dit garen heb ik een haaknaald van 2,5mm gebruikt. 
IMG_4755 IMG_4753Staat best leuk zo aan de muur he? Ik ben tegenwoordig zo’n fan van alles ophangen met washitape, hihi.. Het garen lijkt me erg geschikt voor beginners. Het is een 100% acrylgaren, waardoor het stevig is, niet te erg pluist en ook niet splijt. Het is niet echt een heel mooi garen, maar als je net begint met haken of breien maakt dat ook niet zoveel uit. Dan is echte wol nog vaak te pluizig om fijn mee te werken, en splijt echt katoen weer te snel. Acryl is dus het perfecte garen om mee te beginnen! Bovendien is het heel vriendelijk voor je portemonnee ;) IMG_4762 IMG_4761 IMG_4760Ik vind mijn nieuwe vlaggetjesslinger helemaal leuk! En het patroon wat ik gebruikte is ook super simpel, ik zal het binnenkort eens delen ;) Maar je kunt natuurlijk ook het patroon gebruiken dat bij het pakket zit! Haak het in meerdere kleuren voor een gestreept vlaggetje, of houd het simpel met één kleur, en borduur er dan nog een winters figuurtje op. Daarna nog versieren met een kwastje, franjes of een pompon! IMG_4757Ik denk dat hij heel leuk zal staan in de kerstboom, en jullie? Wil je nu ook zelf zo’n kerstige slinger haken, hou dan volgende week de Kruidvat in de gaten! Dan ligt dit leuke garenpakket namelijk in de winkel. Naast een slinger kun je natuurlijk ook ervoor kiezen om kerstballen of andere woondecoratie te haken! Na het haken van deze slinger had ik namelijk nog het grootste gedeelte van het garen over!

Wat zou jij met dit garenpakket maken? Laat het me weten in de reacties!

Advertenties

6 gedachtes over “De vlaggetjes hangen uit!

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s