Giveaway time!

IMG_2960Het is weer tijd voor een leuke giveaway!! De afgelopen paar maanden heb ik niet veel tijd in het bloggen kunnen steken en was mijn blog dus niet altijd even levendig en vol nieuwe werkjes en patronen. Als bedankje voor jullie geduld heb ik een leuke winactie voor mijn lieve lezers! Tijdens mijn reis door China, Hong Kong en Japan heb ik heel wat leuke goodies verzameld, en één van jullie heeft de kans om die te winnen! :) En wat zit er dan in dit leuke pakketje?
Time for another fun giveaway! The past few months, I haven’t been able to update my blog regularly because I was travelling. I am so grateful that you were all so very patient, and to thank you for that I’m giving away some goodies I collected during my travels in China, Hong Kong and Japan to one lucky reader! This giveaway is open worldwide too! :D I wonder what’s inside the gift box… IMG_4280Misschien wel wat leuke dingetjes van Wrapple, die bekend staan om hun assortiment aan washi tape..
Maybe some fun goodies from Wrapple, who are known for their washi tape.. IMG_4113Superschattige hebbedingetjes uit de Daiso 100-yen winkel!
Cute musthaves from the Daiso 100-yen store! 
IMG_3948Zo. Ontzettend. Schattig!!
So. Much. Cuteness!!IMG_4111Briefpapier en cadeauzakjes..
Stationery and wrapping goods…IMG_4817Oehhhh wat spannend! Hihi :) Ik weet zeker dat ik een van jullie heel blij ga maken met dit pakketje! Je kunt op verschillende manieren meedoen met de giveaway. Mijn verplichte voorwaarde is dat je een volger van mijn blog bent via Bloglovin’ of WordPress. Volg je me al of heb je me net gevolgd? Laat dan een berichtje achter onder dit bericht, mét je email-adres erin. Alleen zo kan ik je namelijk bereiken als je wint!
Voor meer winkansen kun je me liken op Facebook of volgen op Instagram (of beiden!). Als je dit gedaan hebt, laat je weer een apart berichtje achter onder deze blogpost (voor Facebook één berichtje en voor Instagram één berichtje dus), met daarin je Facebook-naam of je Instagram-accountnaam. En dat is het! Het is wel echt belangrijk dat je aparte berichtjes aanmaakt voor het blog volgen, Facebook liken en Instagram volgen! Ik tel op het laatst de reacties en als je dus één berichtje aanmaakt voor alledrie de volg-mogelijkheden heb je dus maar één winkans.
Deze giveaway is open voor deelnemers over de hele wereld, dus vertel het ook aan je internationale vrienden! ;) Je hebt tot en met 30 november om mee te doen, succes!

So exciting! Teehee :) I think I’m gonna make someone very happy with these goodies! To enter the giveaway, you have to be a follower of my blog on either Bloglovin’ or WordPress. If you are, comment beneath this blogpost with your emailaddress in it, so I can verify your entry and contact you if you win!
For additional entries, you can like my page on Facebook (then comment again with your Facebook name) or follow me on Instagram (and comment separately again with your Instagram account). So easy! :)
This giveaway is open worldwide, so be sure to tell all your friends! You have until the 30th of November to enter. Good luck! 

Advertenties

29 gedachtes over “Giveaway time!

  1. I’m new to your blog. I enjoyed following your recent trip. For the millennium (b.c. – before children) we traveled a similar journey through South West China. It was great to see how it had changed in those 14 years

  2. Leuk! Bedankt voor de give away! Super toffe foto’s van jullie reis :) ik volg je op Bloglovin (reves mecanique) en mijn email is: revesmecanique (at) gmail (dot) com

  3. Een super gebaar! ik zou graag een kansje willen maken. Vooral nu de feestdagen er aan komen, dus meer vrije dagen. Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn, vooral als het regent met een kopje thee.

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s