New Blog Layout!

Hoi iedereen! Zoals jullie kunnen zien heeft mijn blog een hele verandering ondergaan.. Wat een werk was dat! Na een lange nacht WordPress designs uitproberen heb ik uiteindelijk voor deze gekozen. Het ene thema liet mijn logo er niet mooi uitzien, het andere had geen zijbalk, nog een andere had een lelijk lettertype.. enzovoorts. Ik tekende het logo en de achtergrond zelf, geïnspireerd op mijn gehaakte vogeltjes waarmee ik de Mollie Makes Youth Award won in juni dit jaar! Ik vond zelf mijn vorige layout met de bewegende ballonnetjes zo leuk, maar nu ik een stapje verder wil gaan en echt mijn eigen logo wil gebruiken, was dat thema niet meer zo handig. Tijd voor een frisse look! Wat vinden jullie ervan?

Hi everyone! As you can see I changed my blog layout. I finally decided on this design after a very long night of trying out different WordPress themes. Some didn’t display my header image correctly, others did not have a side bar, others I plainly did not like, and so on. So here it is! What do you think? I made the logo and background myself (with Paint and Picmonkey, ha!). I was inspired to use a bird for my logo since I owe it to my sweet crocheted birds that I won the Mollie Makes Youth Award this year! Plus I just really like birds. What do you think? 

Advertenties

5 gedachtes over “New Blog Layout!

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s