Designer Crush: Pickles

Heidi en Anna zijn het designerduo achter de website Pickles, waar vooral fantastische breipatronen worden gedeeld. Van elk patroon plaatsen ze één maat gratis op hun website. De patronen voor de rest van de maten kun je kopen in hun webshop, waar je ook verschillende kwaliteitsgarens vindt van over de hele wereld. Elke keer plaatsen ze weer een andere maat gratis, waardoor het eerlijk blijft voor iedereen. Vandaag deel ik een paar van mijn favoriete patronen met jullie.

Pickles is a crafty website by Heidi and Anna. They write gorgeous knitting patterns, and sometimes crochet patterns too. Of each pattern, one size is published free on the website. The instructions for the other sizes can be purchased in their shop. They alternate the free size every time, so it’s fair for everyone! In their shop you can also find a selection of quality yarns. Today I am sharing my favourite patterns of Pickles with you. 

pickles1pickles2

Met wel 299 ontworpen patronen was het niet makkelijk om een paar favorieten te kiezen! Naast mooie kleding-patronen hebben ze ook nog eens coole ontwerpen voor in huis! Zoals de stoere gehaakte lampenkap en mand hierboven. Beide ontwerpen zijn gemaakt met hun eigen garen, de Pickles Fat & Happy. Wat een geweldige naam, hihi!

With 299 designs, it’s very hard to pick favourites! Especially since besides knitwear, they also design chunky items for the home. Like the lampshade and basket above. Both are made with their own yarn, Pickles Fat & Happy. Don’t you just love that name! 

pickles6

De top-down-top is een leuk truitje met een batwing, vind het patroon voor maat S hier.

The top-down-top is a fun batwing top, find the pattern for size S here.

pickles3Ik houd zo van oversized truien! Zo ook van deze, de Sideways-Muumuu. Vind het patroon (one size) hier.

Who doesn’t love oversized sweaters? The Sideways-Muumuu is sure to be one of your new faves. Find the pattern (one size) here.

pickles7bDe dames van Pickles ontwerpen ook mooie handschoenen, zoals deze exemplaren! Klik hier voor de groen-blauwe armwarmers, en hier voor de bobble handschoenen.

The ladies of Pickles also design lovely armwear! Click here for the green-blue armwarmers, and here for the bobble gloves. 

pickles8Ben je op zoek naar een leuk patroon voor beginners? Check dan deze vrolijke ‘Good Morning’ ribbelsteek-trui.

Looking for a pattern for beginners? Check out this fun garter stitch sweater ‘Good Morning’.

pickles4Het ontwerp dat met stip op één staat is voor mij de fuzzy dot sweater. Deze lijkt me heerlijk om te dragen! Het patroon voor maat L/XL vind je hier.

My absolute favorite is the Fuzzy dot sweater. It looks so warm and soft! The pattern for L/XL can be found here.

pickles10Een goede kabeltrui kan ik nooit weerstaan, zoals deze! Patroon voor S/M vind je hier.

I really can’t resist a good cable sweater like this one. Find the pattern for S/M here.

pickles11

Vooruit dan, nog eentje! Deze bubbly crop sweater liet mijn hartje ook even sneller kloppen! Het patroon voor maat M vind je hier. Wat vinden jullie van de ontwerpen van Pickles? Zijn ze ook jouw nieuwe favoriet, of heb je andere favoriete designers? Laat het me weten in de reacties!

Just one more! This bubbly crop sweater made my heart skip a beat.. Find the pattern for size M here. What do you think, is Pickles your new designer crush too? Do you have other favorite designers? Let me know in the comments!

Advertenties

3 gedachtes over “Designer Crush: Pickles

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s