My first poncho!

IMG_5250Ik maakte hem al een tijdje geleden af, maar nu heb ik ook eindelijk foto’s erbij! De poncho van Drops Eskimo. Mmm, wat is hij zacht en warm! Drops Eskimo is perfect om te vervilten en wordt na het dragen dus een beetje pluizig en kriebelig (hoewel op de website staat dat de wol niet kriebelt), maar dat vind ik de poncho ook wel een knuffelig uiterlijk geven.

IMG_5245

Ik gebruikte er .. kleuren voor: mintgroen (sapphire, nr 37) , lila (medium purple, nr 54), donkerpaars (plum, nr 20), grijs (light grey, nr 53), wit (off white, nr 01) en roze (amethist, nr 36). Van de meeste kleuren gebruikte ik maar één bol, alleen van mintgroen, donkerpaars en roze gebruikte ik twee of drie bollen.

1poncho2 Ik ben er echt heel blij mee! Voorheen droeg ik nooit een poncho, maar nu draag ik hem bijna elke dag. Heerlijk als het ’s avonds iets kouder wordt, of om over je pyjama heen te dragen. Lekker knus op de bank! Mocht je nou ook zo’n poncho willen, in dezelfde kleuren of andere, stuur me dan even een mailtje! (carmenjorissen @hetnet.nl)

Ik heb nu nog heel wat bollen over, vooral van de mintgroene kleur. Ik was van plan om een stel slofjes te maken om te vervilten, maar misschien hebben jullie wel een leuker idee?

Advertenties

14 gedachtes over “My first poncho!

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s