Hello mister Gnome!

IMG_5269Een kabouter! Jawel, en niet zomaar een kabouter, hij is namelijk ook nog eens een deurstopper! Voor de binnenkant naaide ik een katoenen zakje en vulde het met spliterwten. Dat maakt het zwaar genoeg om de meeste deuren tegen te houden ;) Een leuk projectje voor tussendoor! Ik haakte hem van verschillende kleuren Scheepjeswol Softfun, en de oogjes haakte ik met Cotton 8 van hetzelfde merk. Ik ben het patroon aan het uitwerken voor Breiclub.nl, maar veel meer mag ik nog niet verklappen!

A gnome! Yes indeed, and not just any gnome: he is a doorstopper as well. I made a cotton bag and filled it with split peas, which weighs the gnome down enough. It was a really fun project to work on in between all the bigger projects like my blanket and shawls. I used Scheepjeswol Softfun to make him, and I used Cotton 8 of the same brand for the eyes. I’m writing up the pattern for Breiclub.nl, but I can’t tell you much more yet! 

Advertenties

4 gedachtes over “Hello mister Gnome!

  1. I love this I love this! I started crocheting a gnome doorstep before christmas in pink and grey – not finished and nowhere near as neat as yours but i’m so excited for the finished product xx

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s