Good old garter stitch

IMG_5339Het is tijd om jullie wat foto’s te laten zien van mijn work-in-progress! Het is al een week geleden sinds ik mijn heerlijke nieuwe garens ontving, en ik ben al een heel eind verder met mijn project! Het wordt een mooie zachte trui in ribbelsteek, mmm…

It’s time to show you some pictures of my work in progress! It’s been a week since I received those delicious Stonewashed XL yarns, and I’ve been knitting up a storm! I’m making a supersoft sweater in good old garter stitch. 
IMG_5334Nu kunnen jullie ook zien wat ik met het Invicta Colour garen heb gedaan! Ik had het idee om strepen te maken in de trui, maar dan nét iets anders dan anders. Dus nam ik het Invicta garen, dat superdun is, en breide dat met het Stonewashed XL mee om de strepen te maken. Zo worden ze heel subtiel! Vooral met het kleurverloop vind ik het een heel mooi effect.

Now you can also see what I’ve done with the Invicta Colour yarn! I wanted to make a striped sweater, but with a little twist. The Invicta yarn is very thin, so I knit it together with the Stonewashed XL yarn to make the stripes. A very subtle effect! Especially pretty because of the colour changes I think. IMG_5335 IMG_5346Het voor- en achterpand is al klaar en aan elkaar genaaid, ik ben erg tevreden over hoe dat is gegaan!

The back and front of the sweater is all done and sewed together. I’m very pleased with the seams!
IMG_5344Nu nog de mouwen en de nek wat afwerken. Volgende week hoop ik hem af te hebben, zo kan ik hem ook nog dragen in dit gure weer!

All that’s left are the sleeves and the neck. I hope to have finished it next week! The weather is still very chilly here, so I might still get to wear it!

Advertenties

10 gedachtes over “Good old garter stitch

  1. wat een leuk resultaat geeft dat! Ik kijk uit naar je patroon, om de een of andere vind ik weinig NL bloggers (en instagrammers) die truien/vesten breien?

  2. Leuk! Heb je die dunne draad overal meegebreid? Zag dat het op sommige plekken heel licht garen is en vroeg me af of de lichte stukken van het lichte garen zijn of dat je niets meebreide….

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s