Gnomeo and Juliet

IMG_5343

Voor mijn kabouter-deurstopper die ik vorige week maakte heb ik nu ook een kaboutervrouwtje voor gehaakt! Het is zo simpel om met dit patroon te variëren, ik heb simpelweg de kleuren veranderd, het baardje weggelaten en vlechtjes gemaakt. Ik had nog nooit eerder haren aan een amigurumi gegeven, dus dat was zeker leuk om te doen! Omdat het vrouwtje een beetje ‘kaal’ was zonder baard, heb ik haar een neusje gegeven. Dus kreeg het kaboutermannetje ook een neusje! IMG_5341

Hier kun je een beetje zien hoe ik de haren heb bevestigd. Je neemt een losse draad, vouwt hem dubbel en haalt hem door een steek. Het lusje trek je iets verder, en met een haaknaald haal je de twee losse draden door dit lusje heen. Beetje lastig omschreven, maar als je weet hoe je franjes maakt lukt het je zeker! Dit doe je voor elke steek rondom het hoofd.IMG_5340

Ik zit te denken of ik nog garen heb voor een mini-kaboutertje.. Misschien leuk als boekensteun! We zullen zien ;)

Advertenties

5 gedachtes over “Gnomeo and Juliet

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s