From Peru with love

IMG_5541Jiehoe, ik heb weer wat kunnen haken! Het weekend heb ik heerlijk relaxend doorgebracht, natuurlijk met mijn favoriete werkje van het moment ;) Mijn werkje met Peru garen! Ik haak met naald 10, het wordt dus echt lekker chunky.

Yay, I’ve crocheted again! I spent the weekend relaxing with my favourite project of the moment: my project with Scheepjes Peru! I’m crocheting it with hooksize 10mm, so it’s really chunky! 

IMG_5536

Hier een close-up…. Kunnen jullie al raden wat het wordt?
I’ve got a close-up for you.. Can you guess what it is?

IMG_5540

En zo haak ik de dag lekker weg.. Het is ook een perfect werkje voor in de auto! Doordat de steken erg groot zijn en ik alleen maar vasten gebruik, hoef ik niet zo op te letten. Heel fijn dus als je een beetje mee moet letten op de weg, of als je in gesprek bent. Ik ben alweer bijna klaar met dit werkje.. binnenkort laat ik jullie zien wat het geworden is!

Crocheting the day away.. It’s a perfect project for on the go too! Because the stitches are very big, and I only use single crochets in this project, I don’t have to pay much attention to it. That makes it a nice project to work on while chatting with friends or travelling. Stay tuned, cause I have more to show you soon! 

Advertenties

3 gedachtes over “From Peru with love

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s