Wishing you a happy day

IMG_5530

Hoi iedereen! Ik hoop dat jullie allemaal een fijn weekend hebben gehad. Ik heb heerlijk gehaakt en ook in de weer geweest met de naaimachine (!). Morgen zien jullie waar dat goed voor was ;)

Als ik thuiskom in het weekend kijk ik er altijd naar uit om samen met mijn moeder te handwerken. Vaak haak ik en breit zij. Nu werkt ze aan de Mysteryblanket van Breiclub. Het prachtige vierkant hierboven maakte ze als onderdeel daarvan. Ik vond het zo’n mooi plaatje met de tulpen erbij. Niet alle blokken van de deken zijn onze smaak, maar dat is het juist met een Mystery blanket! Er zit voor ieder iets wils bij, en als je wilt kun je een mix maken van de blokken die je het meest aanspreken.

Zelf haakte ik aan mijn project met Peru garen van Scheepjes, en aan een opkomende Mini Mystery voor Breiclub. Ik houd het lekker spannend dit keer, jullie zullen wel zien!

Advertenties

2 gedachtes over “Wishing you a happy day

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s