Ain’t no mountain high enough

IMG_5568

Tadaa! Hier is dan eindelijk mijn geheime projectje met Scheepjes Peru… Bergkussens! Ik was al een tijdje geïnspireerd door foto’s van gehaakte dingen in de vorm van bergen, waaronder ook kussens, en toen bedacht ik om ze eens zelf te maken! En ik vind ze zo leuk geworden..

Tadah! There they are, my secret crochet projects with Scheepjes Peru yarn.. Mountain pillows! I’ve been inspired for quite a while by crocheted mountains, also these pillows. I wanted to make some for myself! I really like how they turned out...

IMG_5549 IMG_5550

En om het af te maken vond ik ook nog eens de perfecte knopen! Ze lijken een beetje op boomstamschijven, wat perfect is voor dit natuur-thema. Heb je nog tips nodig voor het vinden van de goede knopen voor jouw werk? Kijk dan eens hier.

And to top it off I found the perfect buttons to go with these! The buttons kind of look like tree rings, which is spot on for this nature theme. Click here for some tips on finding the perfect buttons for your work. 

IMG_5567

IMG_5564Hier zijn ze in de woonkamer, ze geven een leuke touch aan elke kamer!

Here they are in the living room, although they would look great in any room!IMG_5574

Ik denk dat ik ze nog het leukst vind op mijn bed. En ze zijn heerlijk zacht om tegenaan te zitten. Om op te slapen zijn ze een beetje kriebelig ;)

I think I like them best decorating my bed. They are so soft but also firm enough to sit up against. A bit too scratchy to actually sleep on, so when I go to sleep I just put them somewhere else.IMG_5576Ik ben helemaal blij met mijn nieuwe interieur items! Volgende week volgt het patroon, zodat jullie ze ook kunnen maken!

I’m so happy with my new cushions! For now: pattern writing time… I’ll get the pattern up next week so you can make your own! 

Advertenties

7 gedachtes over “Ain’t no mountain high enough

  1. Super mooie kussens. Leuk voor de wintersportliefhebbers. En voor iedereen die niet zo van sneeuw houdt, maar wel zulke leuke kussens in huis wil hebben. Goed bedacht en mooi gemaakt.

    Groetjes, Margaret

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s