Cold feet

IMG_5728

Ik ben zo iemand die altijd koude voeten heeft, hebben jullie dat ook? Schoenen aan in huis vind ik nooit zo fijn, maar alleen sokken is weer te koud! Dus draag ik vaak nog sloffen aan mijn ijsklompjes ;) Mijn enige paar slofjes wordt nu wel érg versleten, tijd voor een nieuw paar dus!

Ik heb ooit al eens slofjes gehaakt, maar die rekten meteen heel erg uit. Bloom, een van de nieuwe garens van Scheepjeswol die ik mocht testen, is een 100% katoen garen. Stug, maar toch zacht! Dit garen leek me perfect voor een paar gehaakte slofjes, dus ik ging aan de slag!

IMG_5730

Binnen twee avonden had ik een paar sloffen af, zo snel ging het! Ik koos voor twee felle kleurtjes, limegroen en korenblauw. Van elke kleur had ik maar één bolletje nodig.

IMG_5738

Tadah! Het patroon is echt supersimpel, en deel ik binnenkort op mijn blog! Welke kleuren zou jij gebruiken?

Advertenties

6 gedachtes over “Cold feet

  1. Prachtige sloffen die jouw voetjes lekker warm houden (hoop ik). En ze wegen met dit garen bijna niets. Zelf heb ik behoefte aan lentekleuren. Leuk dat je het patroon met ons gaat delen. Want van dat vrouwendingetje met die koude vooeten heb ik ook vaak last.

    Groetjes, Margaret

    • Hoi! Dit patroon heb ik helaas nog niet uitgeschreven. Ik kan niet beloven of en wanneer het online komt te staan. Mijn vriendin Esther heeft op haar blog Happy in Red ook een heel leuk patroon staan van slofjes, misschien is dat een leuk alternatief? Groetjes, Carmen

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s