Happy Easter!

MMS52.cov

Een vrolijk Pasen iedereen!! Dit jaar heb ik iets leuks te vieren, ik sta namelijk voor de eerste keer met een patroontje in de Mollie Makes! Woohoo! Dit keer kun je leren hoe je mijn gehaakte pimpelmeesjes maakt :) Vanaf 2 april is hij in Engeland verkrijgbaar, hopelijk ook snel in Nederland. MMS.52.bluebirds

Daar zijn ze dan, zó leuk! Het was heel wat werk om het patroon goed uit te schrijven en van elke stap een mooie foto te maken, maar het is gelukt! Ik ben er zelf heel erg blij mee, en hoop dat jullie hem ook gaan uitproberen!

Hoe vieren jullie Pasen? Ik vier het helaas dit jaar met een verfkwast in mijn hand, ik ben namelijk het hele weekend aan het klussen! Ik heb mijn eerste appartementje gevonden en er moest nog het een en ander aan gebeuren. Gelukkig krijg ik veel hulp van vrienden en familie. Vandaag nog een extra likje verf over een van de muren, wat stoeltjes opschuren en het gordijn ophangen. Binnenkort klusfoto’s! Fijn Pasen :)

Advertenties

9 gedachtes over “Happy Easter!

 1. You are so darling!!
  Loved the photos–thanks for taking us along with you :)
  And Stephen West???? Woo Hoo x-x-xo Lucky lady!!!

  I follow you on Instagram (aka fuzzy slipper), so I’ll be sure to follow you here, too.
  Happy days are here *
  Teri
  Oregon

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s