Love my jeans

IMG_6066

Mijn week ziet er tot nu toe heel blauw uit. Nee, helaas geen blauwe luchten (vooral grijs hier…) maar het Love My Jeans garen wat ik bij BettaKnit kocht! Het is zoals de naam al zegt gemaakt van spijkerbroekstof, en ik kan niet wachten om er een project mee te beginnen!

1bettaknitjeans

Na de ‘strijd der patronen‘ vorige week heb ik een proeflapje gemaakt. De eerste helft voor de top, de tweede helft voor het vest.

IMG_6064

Hoewel ik het noppenvest heel leuk vind, ga ik toch voor de top. Het vest moet eigenlijk gebreid worden met een soort mohair of angora, een superlicht garen. Het jeansgaren is best zwaar, ik ben bang dat het vest zou gaan hangen. Daarom lijkt de top mij een betere keuze. Bedankt voor jullie reacties, dat heeft zeker geholpen bij de keuze!

Wat haken of breien jullie deze week? Deel het in de reacties! :)

Advertenties

12 gedachtes over “Love my jeans

  1. Wat leuk dat garen, dat ken ik niet. Maakt me zeker nieuwsgierig. Wacht met smart tot je top klaar is ;-)
    Ik ben deze week een omslagdoek aan het haken en hoopt dat deze afkomt voor het weekend.
    Dan zal ik een foto op mijn blog posten. Kom je kijken?
    Groeten van Yvonne
    madebyvon.blogpost.nl

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s