Quadrant

1quadrant

Quadrant, zo heet de top die ik op het moment aan het breien ben. En wat vind ik hem al mooi!! Deze top heeft een hele interessante opbouw. Je hebt nog steeds een los voorpand en achterpand, maar beide delen begin je vanuit het midden.

De ‘hap’ uit het breiwerk, zoals boven op de foto, wordt de halslijn. Zie ook mijn vorige blogpost voor hoe het eindresultaat eruit hoort te zien. Door deze ongewone constructie is het echt een heel leerzaam project! Het garen breit heerlijk en het patroon is niet zo lastig te volgen, lekker bank-breiwerkje dus! Alhoewel… met de meerderingen overal moet ik wel een beetje oppassen ;)

Wat staat er op jullie naalden deze week?

Advertenties

3 gedachtes over “Quadrant

  1. Wat een leuke top ben je aan het breien. Ik had je vorige bericht gemist en het voorbeeld alsnog even bekeken. Echt een super koop van dit prachtige garen. Ga je het afstekende kleurtje ook in de top gebruiken?

    Veel breiplezier, Margaret

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s