Baby yarn!

Nee, ik ga niet iets maken voor baby’s, maar het garen is wel gesponnen in baby-bolletjes! Ik heb het over het nieuwe Catona garen van Scheepjes. Het is een gemerceriseerd katoen – wat betekent dat er zo’n subtiele glans op zit – dat verkrijgbaar is in bolletjes van 25 gram. Schattig! Ze zijn bovendien nog eens in 69 heerlijke kleurtjes verkrijgbaar. We hebben allemaal wel eens een projectje willen maken met heel veel kleurtjes, waarbij je na afloop nog met heel veel restjes blijft zitten! Catona is het perfecte garen voor dit soort werkjes, want je hoeft niet meteen bolletjes van 50 of 100 gram te kopen.
No, I’m not going to make stuff for babies! But the yarn I’m using is wound up in baby skeins, so cute!! I’m talking about the new yarn by Scheepjes – Catona. It’s a mercerized cotton, so it has a subtle sheen to it. It’s available in 25 gram balls, in a whopping amount of 69 colours! We’ve all had these multicolour projects that leave you with loads of scrap yarn at the end, simply because you didn’t use it all. Catona is perfect for these projects. 

Catona yarn by Scheepjes

Nu heb ik ook een projectje in gedachten met heel veel kleurtjes, dus dacht ik: ik ga het Catona garen eens proberen! Ik bestelde 8 verschillende kleurtjes..
I also have a project in mind with lots of colours – not really my style but I’d love to try! So I ordered eight beautiful colours of Catona.. 

Scheepjes Catona project

Het haakt heel fijn, wat dat betreft is het niet veel anders dan de meeste 100% katoen garens. Fijn vertrouwd eigenlijk! Ik ben al aan de haak gegaan ;) Wat zouden jullie ermee maken?
I love to crochet with it, it’s very similar to other 100% cotton yarns. Not splitty at all, sturdy but still soft. I’ve already started my project! What would you make with this yarn? 

Advertenties

6 gedachtes over “Baby yarn!

  1. Awww the colors you chose are so sweet! I cannot wait to see what will become of these ;) With such a wide color range I could make a HUGE crochet rainbow blanket, and with every square in a different color! I’m pretty sure this idea will become an obsession soon ;)

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s