Minty squares

1square top1

Ik maak de laatste tijd veel vooruitgang met mijn mintgroene project – een zomertop! Het garen heet Puntino van Lana Grossa (nr. 62), en het is een prachtige grijs-mintgroene kleur. Hoewel het katoen is voelt het superzacht en glad aan. Hoewel het makkelijk splijt vind ik het toch heerlijk om mee te werken. Als je al een tijdje haakt gaat het steeds makkelijker.

IMG_6230

Ik haakte een aantal vierkantjes gelijk aan elkaar, deze komen in het midden van de top. Aan weerszijden haak ik stokjes met een simpel kantpatroon erin.

1square top

De voorkant is al bijna af! Ik ben er voor zover al heel blij mee, ik ben benieuwd of ik het zo kan maken zoals het er in mijn gedachten uitziet. Kleding ontwerpen vind ik nog steeds zo lastig! Maar wel leuk natuurlijk als je iets handgemaakts kunt dragen. Op een gegeven moment heb je toch wel echt genoeg shawls (of niet….).

IMG_6184

Met dit lekkere zomerse weer maak ik zelf citroenlimonade met honing en verse munt. Eerst een kopje suiker of honing met citroensap verwarmen totdat het is opgelost, en daarna aanlengen met meer citroensap en water. Ik maakte dit laatst in een grote limonadetap op een feest, het was een groot succes! Vooral het zelf limo tappen vond iedereen leuk ;) Maken jullie wel eens zelf limonade?

Advertenties

6 gedachtes over “Minty squares

  1. Ik heb nog nooit kleding gemaakt. Wil het eigenlijk wel eens proberen! Maar ik denk dan wel dat ik met een design begin, en niet zelf iets ga maken. Ik heb wel een leuk vestje van Annelies in gedachten… ;) want wat je zegt, er liggen nu 4 sjaals in de kast en er hangen er 3 aan de kapstok.

  2. Haha, dat was mijn gedachten; op een gegeven moment heb je wel sjaals genoeg ;-)
    Ben heel benieuwd hoe je hesje gaat worden. Super mooie kleur in ieder geval.
    Fijne dag en groetjes van Yvonne

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s