Lacy squares top – it’s finished!

Puntino Top Crafty Queens 6

De laatste tijd konden jullie op Instagram mijn vooruitgang met mijn gehaakte top volgen, en wat wil ik jullie graag bedanken voor alle lieve reacties! Jullie waren zo enthousiast dat ik er zelf alleen maar gemotiveerder van werd, het topje was binnen no-time af! Meestal doe ik best lang over een haakwerkje, met name de kledingstukken. Maar nu heb ik er maar een paar weken over gedaan – vind ik best snel met een fulltime baan erbij ;) ’s Avonds steeds een paar rijen, en in het weekend rijen inhalen.

Puntino Top Crafty Queens 5Puntino Top Crafty Queens 4

Ik haakte eerst de hele voorkant, en toen had ik het idee om de achterkant gelijk aan de voorkant vast te haken. Een soort van join-as-you-go, alleen dan niet met vierkantjes. Het bleek een goede zet, want wat vind ik het toch altijd vervelend om het voor- en achterpand aan elkaar te naaien..

Puntino Top Crafty Queens 2

Ik gebruikte er bijna 6 bolletjes Lana Grossa Puntino voor, in kleur 62. Mijn moeder vond al een goede match voor het overgebleven bolletje garen!

Puntino Top Crafty Queens 1

Nu is het af en hangt het met trots – niet in de kast want dan kan ik het niet zien – maar buiten de kast! Elke keer als ik het zie word ik blij en wil ik het liefst zo snel mogelijk weer zo’n soort top maken. Maar al binnenkort moet ik er afscheid van nemen, want dan stuur ik het op! Waarnaartoe is nog een geheim, maar ik kan jullie wel vertellen dat jullie het topje nog terug gaan zien!

Puntino Top Crafty Queens 3

Hier ben ik met mijn nieuwe aanwinst – en een nieuwe haarkleur! Op het moment ben ik druk bezig met het patroon uit te schrijven, dat komt later dit jaar. Ik houd jullie op de hoogte! Advertenties

11 gedachtes over “Lacy squares top – it’s finished!

  1. De top is echt mooi geworden. Je maakt ons wel nieuwsgierig waar we de top terug gaan zien. Je bent het patroon aan het uitwerken (is dat een tipje van de sluier?).
    Wel jammer dat je het topje gaat opsturen, want hij staat je prachtig.

    Groetjes, Margaret

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s