Circles turning into squares

IMG_6407

Ik boek gestaag vooruitgang met mijn sunburst vierkantjes! Nog steeds heb ik er nog maar een paar, dus het zal nog wel even duren voor ik de raampjes in mijn kledingkast ermee kan vullen. Het klinkt best als een klein project omdat ik er alleen maar iets mee versier, maar 9 raampjes x 4 vierkantjes zijn alsnog 36 vierkantjes! Dat is toch best een hoop, vergelijkbaar met een klein dekentje. Maar het is geen probleem, ik vind het een fijn relaxend projectje en het Scheepjes Linen Soft garen werkt heel fijn.

I’m slowly progressing with my sunburst squares! I’ve only made a few so far so I’m guessing it’s going to take a while before I have enough to decorate my wardrobe closet with. It sounds like a small project since I’m only decorating something, but still: 9 windows x 4 squares is 36 squares I have to make! So it’s kind of like a small blanket. But it’s okay, I’m really enjoying the process and the Scheepjes Linen Soft yarn is working up really well. 

IMG_6408

Hoewel ik het meestal best makkelijk vind om kleuren te kiezen, vind ik het bij dit project toch wat moeilijker. Ik hoop dat ik straks een goede balans heb van zachte pastelkleurtjes en wat hardere tinten zoals het petrolblauw en okergeel.

Although I usually don’t have any trouble picking colours, I’m finding it hard to choose a colour for the next round. I hope to have a balanced set of squares by the end, to not let either the pastel colours or the dark colours overrule the project. 

Linen Soft squares Crafty Queens

Op Instagram kun je ook mijn vooruitgang volgen! Kom gezellig eens kijken :)

You can follow the making process on my Instagram page! Come and join the fun :) 

Don’t miss any more blogposts, subscribe to my Bloglovin’ page!

Advertenties

6 gedachtes over “Circles turning into squares

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s