Tuesday Goodies – Making stickers!

IMG_6428

Hoera, het is weer dinsdag! Weer een leuke tuesday goodie voor jullie dus. Deze keer geen brei- of haakgerelateerde gadget, maar het heeft alsnog met handwerk te maken! Afgelopen weekend was ik namelijk bij de Hema, en daar zag ik toch zoiets leuks! Zelfklevend glanspapier! Het zal vast al heel lang bestaan, maar ik had het zelf nog nooit in de winkel gezien. En met vier A4 blaadjes voor €1? Die gaan natuurlijk in mijn mandje ;)

IMG_6429

Met leuke ponsjes erbij kun je prima je eigen stickers maken! Leuk om bijvoorbeeld post op te leuken. Ik merkte wel dat je bij dit zelfklevend papier wat harder moet drukken, je moet ten slotte door twee lagen heen.

IMG_6431

Ik wilde het zo graag uitproberen dat ik dit envelopje versierde met een strikjes-sticker!

IMG_6432

Ta-daa! Oké, de eerste keer lukte niet helemaal.. maar bij de tweede keer proberen had ik al een mooi strikje!

IMG_6433 IMG_6434

Ik vind het zo leuk! En er zijn nog zoveel andere ideetjes die ik heb… Ik heb bijvoorbeeld ook een simpele cirkel-pons waarmee ik kleine rondjes uit het papier kan drukken (de brons is mijn favoriet!), waarmee je bijvoorbeeld een meubelstuk zou kunnen opleuken! Klik hier voor wat inspiratie.

De ponsjes haalde ik overigens bij de Hema en bij de Tiger, voor ongeveer een euro per stuk.
Heb jij wel eens zelfklevend papier gekocht? Waar zou het voor gebruiken?

Advertenties

3 gedachtes over “Tuesday Goodies – Making stickers!

  1. Wat een heerlijke tip. Het is zo leuk om enveloppen, pakjes en notebooks op te leuken en met dit zelfklevende papier gaat dat echt veel makkelijker. Nu maar hopen dat de HEMA deze vellen overal verkoopt en in voldoende hoeveelheden op voorraad heeft.
    Thanks voor deze leuke goodie-tip.

    Fijne dag, Margaret

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s