Crochet workshop in Amsterdam!

rusticlace2

Ik heb een leuke uitnodiging voor jullie… Zaterdag 26 september van 12:00 tot 15:00 geef ik een haakworkshop in bij Stephen & Penelope in Amsterdam! En wel over misschien wel het meest populaire patroon van het moment, de rustic lace square!

Dit vierkant is niet mijn eigen ontwerp, de oorspronkelijke ontwerp(st?)er is helaas niet meer te traceren. Het patroon is beland op een Russische haakpatronenwebsite, van waar het zich weer verder verspreidde. Onderhand is het een heel bekend vierkant, dat mijn hele Instagram-feed heeft overgenomen! Ik heb zoveel prachige dekens voorbij zien komen.. Bijna precies een jaar geleden startte ik mijn sjaal met dit vierkant, en sindsdien ben ik het alleen maar mooier gaan vinden. Daarom leer ik graag meer mensen hoe je dit patroon kunt haken!

rusticlace1

Wat leer je in deze workshop?

 • Je maakt het rustic lace square van begin tot eind onder begeleiding
 • Je leert haakschema’s te lezen
 • De moeilijkere steken worden uitgelegd
 • Kies leuke kleurencombinaties voor je project
 • Je krijgt ook het patroon voor een half vierkant, waarmee je een driehoekige shawl kunt maken!

De workshop is niet bedoeld voor absolute beginners, kennis van de basissteken is vereist.

IMG_6366

IMG_6385

Ik vind het een hele eer dat ik in deze leuke wolwinkel een workshop mag geven, ik kijk er heel erg naar uit! Ik hoop natuurlijk enkelen van jullie daar te zien :) Er is plek voor 10 personen! De workshop kost €40,-, maar er zijn vier earlybird plaatsen beschikbaar met €5 korting! Klik snel hier om je plek te reserveren, want de kortingtickets zijn alleen verkrijgbaar tot 1 september. Al het materiaal wat je nodig hebt kun je kopen in de winkel bij Stephen & Penelope. Op de dag van de workshop krijg je ook 10% korting op al je aankopen! 

Het adres van de workshop:

Stephen & Penelope
Nieuwe Hoogstraat 29
1011 HD Amsterdam
Netherlands

Ben jij er ook bij of kom je even gedag zeggen? Ik zou het superleuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Advertenties

3 gedachtes over “Crochet workshop in Amsterdam!

 1. Veel plezier en succes met de workshop! Ik snap wel waarom je zo’n fan bent van dit kanten vierkantje :-)
  Vind het jammer dat hier in België zo weinig workshops of haakevenementen worden gehouden..
  Maar wie weet komt dat nog wel.

 2. Wat ga je een leuke workshop geven. Helaas ben ik die dag voor 60 tot 70 mensen aan het koken en voor de maaltijd aan het serveren. Ik hoop dat veel anderen wel kunnen en je een leuke middag samen hebt.

  Groetjes, Margaret

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s