De Mystery Blanket Haken is van start!

MBHaken2015 b

Na maandenlange voorbereiding is de Mystery Blanket 2015 van Breiclub.nl op 1 september van start gegaan! Dit jaar is er zowel een breideken als een haakdeken, en sommigen van jullie weten dat ik mede-ontwerper was voor de haakdeken :) Het is dus een erg spannende tijd voor mij!

Elke maand worden er voor de deelnemers nieuwe patronen online gezet waarmee ze een paar blokken maken. Vooraf wisten ze alleen het thema, namelijk ‘Exotic Garden’. De komende 7 maanden wordt de deken gemaakt. Er zijn per soort deken (haken/breien) wel 350 pakketten de deur uit gegaan, dus dat worden er heel wat!

MBhaken2015

Voor de mensen die nu nog mee willen doen: helaas, alle pakketten zijn uitverkocht! De patronen zijn exclusief voor de deelnemers, wat het natuurlijk ook wel leuk maakt, je deken zal niet bij duizenden andere mensen op de bank liggen! Via mijn blog en Instagram laat ik jullie wel meegenieten van de blokken die Kristel Heijndijk-Douze en ik hebben ontworpen.

Om in het thema Exotic Garden te blijven zullen er heel wat bloem-patroontjes voorbijkomen! In lekker frisse en sprankelende kleurtjes.

Heb jij wel eens meegedaan aan een Mystery project, of doe je misschien mee met deze deken? Ik zou het leuk vinden om over je ervaringen te lezen!

Advertenties

3 gedachtes over “De Mystery Blanket Haken is van start!

  1. Wat leuk dat jij aan deze CAL hebt meegewerkt. Helaas sla ik deze over. Het ziet er aantrekkelijk uit, maar dit jaar werden wel heel veel CAL’s georganiseerd. Gewoon niet te doen om overal aan mee te doen.

    Ik wens jou en alle deelnemers veel brei- en haakplezier, Margaret

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s