Meet the Bloggers!

MeettheBloggers2015

Komend weekend heb ik iets heel leuks in het vooruitzicht, dan ben ik namelijk op de Brei- en Haakdagen in Zwolle! Vrijdag en Zaterdag sta ik op het Bloggersplein van Scheepjes, samen met nog 5 anderen van ons Bloggersteam. Superleuk natuurlijk!

Next Friday and Saturday I have something very exciting coming up, I’ll be at the Brei- en Haakdagen (Knitting and Crochet days) in Zwolle, Netherlands. Five other bloggers from the Scheepjes bloggersteam will be joining me, and we’ll show our latest projects!

IMG_5456

Ik ben nog aan het kijken welke projectjes van mij meegaan, maar de Betsy’s vliegen zeker met me mee! Komen jullie ook? Ik zou het heel leuk vinden een aantal van jullie daar te ontmoeten!

I’m still choosing which projects to take, but the Betsy’s are coming with me for sure! Will you be there? I’d love to meet some of you! 

Advertenties

11 gedachtes over “Meet the Bloggers!

  1. Wat leuk dat jij met vijf andere bloggers op de brei- en haakdagen bent. Top dat je de Betsys mee neemt. Misschien ook een idee om jouw deken mee te nemen die je aan het breien bent. Je kunt daar vast tussendoor wel enkele toeren wegbreien.
    En iets leuk aantrekken dat je zelf hebt gemaakt?

    Ik weet nog niet of ik ga, maar ik wens jou en het team veel plezier, Margaret

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s