New design coming up!

IMG_8391

Kiekeboe! Binnenkort een nieuw patroon in mijn webshop… de ‘Wave Cowl’, gehaakt met een combinatie van een dikker en een dunner garen. Hij haakt ontzettend snel! Ik startte er eentje op de Brei- en Haakdagen een paar weken geleden, en de dag erop had ik hem al af. Lekker gedachteloos haken door het herhaalpatroon, heerlijk voor op de bank! De foto’s zijn gemaakt, nu nog een mooi leesbaar PDF-je. Binnenkort beschikbaar!

Peekaboo! I’m working on a new design for my webshop.. the Wave Cowl, made with a combination of thick and thin yarn. I love how fast it works up. I started one on the Brei- en Haakdagen (Dutch Craft fair) a few weeks ago, and I finished it the next day! The pattern repeat makes for great mindless crocheting, perfect for a TV-night. The pictures are done, now I have to make a nice PDF file to put them in. Coming soon! 

Don’t miss any more blogposts, follow my blog on Bloglovin’! 

Advertenties

2 gedachtes over “New design coming up!

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s