Tuesday Goodies: Stitchmarker holder

Tijd voor weer een Tuesday Goodies column! Afgelopen week kreeg ik van mijn vriend een heel schattig doosje om mijn steekmarkeerders in te bewaren! Nou, het is eigenlijk een pillendoosje, maar wie zegt dat je er geen kleine craft-benodigdheden in mag bewaren? Juist ;) Ik denk dat het een handig bakje is voor bijvoorbeeld naalden, en misschien oogjes voor amigurumi.

IMG_8653

Deze steekmarkeerders kreeg ik eind vorig jaar van mijn ouders voor Sinterklaas. Ze zijn op Etsy te vinden bij het winkeltje Needle Clicks etc. Daar hebben ze nog veel meer leuke cadeautjes voor brei-liefhebbers!

Het doosje zelf komt van ‘A Cute Shop‘, dat vanuit Taiwan schattige dingetjes opstuurt over de hele wereld.

Wat zouden jullie in dit doosje bewaren? Fijne dag!

Advertenties

5 gedachtes over “Tuesday Goodies: Stitchmarker holder

  1. Wat eeen slim doosje en wat een leuke steekmarkers. Vooral de steekmarkers inspireren me tot een leuk DIY-idee.

    Dank je voor de leuke goodies-tips en voor de nieuwe inspiratie, Margaret

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s