Handdyed Yarn Giveaway!!

This giveaway is open to NL residents only – Deze giveaway is open binnen NederlandIMG_8656

 

In mijn vorige blogbericht schreef ik hoe ik de laatste tijd geïnspireerd ben geraakt door handgeverfde textielen en garens, en dan met name natuurlijk geverfde materialen.

Ik ben zeer zeker van plan om deze zomer eens te gaan experimenteren! Tot die tijd kijk ik graag naar de successen van anderen, bijvoorbeeld deze prachtige strengen garen… Half merino, half alpaca, om bij weg te dromen!

IMG_8658

Prachtig rode tinten met hier en daar een spatje blauw. En raad eens? Ik mag een persoon met deze twee strengen garen heel gelukkig gaan maken!

Mijn vriendin Sandra van Craftfulness (podcast + etsy) heeft mij een tweetal prachtige handgeverfde garens gestuurd voor deze leuke giveaway!!

IMG_8659

Op de foto hierboven kun je het blauw wat beter zien, maar de garens zijn voornamelijk zachtrood en roestbruin.

De mix van merino en alpaca maakt dat het garen ontzettend zacht is en niet kriebelig, het voelt heel fijn langs je hals.

Met 100 gram per streng (en volgens mij rond de 200 meter per streng?) heb je hiermee een aardige hoeveelheid, perfect voor een sjaal lijkt mij!

Wil jij ook een kansje wagen op deze garens? Laat dan een berichtje hieronder waarin je vertelt wat jíj met deze garens zou maken.

IMG_8663

In het pakketje wat ik van Sandra ontving zaten niet alleen twee mooie strengen voor één van jullie, maar ook een mooie set voor mij! Wat onzettend lief Sandra, dankjewel!! Het is een superwash merino mix, en de kleuren doen me denken aan een zonsondergang.. Zo mooi! Ik ben nu nog wat aan het swatchen, maar ik heb wel al een leuk patroontje op het oog ;)

Je kunt tot volgende week vrijdag 29 januari meedoen aan de giveaway, in het weekend erop zal ik een winnaar bekendmaken!

Psssst…. als je nou niet kan wachten…. kun je altijd een kijkje nemen in haar Etsy winkel voor meer mooie garens (en voor hele milde prijsjes vind ik!)

Heel veel succes!!

Mis geen blogberichten meer, volg mijn blog op Bloglovin’! 

 

Advertenties

47 gedachtes over “Handdyed Yarn Giveaway!!

 1. Wat een geweldige give-away! Ik zou daar graag een sjaal van breien, of een omslagdoek, of een bolero haken misschien of…?! Nou, ik denk dat er heel veel leuke dingen van te maken zijn.
  Ik heb kortgeleden (als verjaardagscadeau) een kleur- en kledingadvies mogen krijgen, en de kleuren van deze mooie strengen passen perfect in mijn kleurenscala! Wow, daar zou ik echt heel blij mee zijn!
  Groetjes van Anja
  (ik bedenk me nu dat dit de eerste keer is dat ik reageer op een give-away voor mijzelf, anders hoop ik het altijd voor mijn dochter te mogen winnen, haha)

 2. Hey Carmen,
  wat een prachtig garen. Hele mooie kleuren. Ik zou een sjaal willen maken voor mijn moeder. Het gaat hier thuis de laatste tijd niet zo lekker en mijn moeder is doodop, dus het zou leuk zijn om haar hiermee op te kunnen vrolijken :-). Wat een super gave give-away.
  Fijne vrijdag en alvast een fijn weekend.

  Lieve groetjes,
  Emily
  (Casacreaemilia.blogspot.nl)

 3. Hallo Carmen,
  wat een geweldige blog heb je, ga je zeker volgen. En je give away is super, ik zou een van je patronen gebruiken om met dit garen te breien. Ik vind Filippa Fox zoooooo leuk, kan er misschien wel een hele familie vos mee maken. Daar kan ik dan mijn nichtjes weer blij mee maken, die logeerden vorig jaar een paar dagen bij mij en tijdens een wandeling hier in het polderbos hebben we een echte vos gezien. Sinds die dag vragen ze steeds of de vos nog bij ons woont, hihi.
  Groetjes uit Zuid Holland.
  Marga.

 4. Hai! Wat een prachtige give away! Ik zou die strengen heel graag winnen en er een shrug van maken. Een vriendinnetje zit steeds te zeuren datbik meer kleur moet dragen. Tadaa!

 5. Wow, mooi garen zeg! Ik zou het graag gebruiken voor een omslagdoek voor bij mijn nieuwe winterjas (die ik nu eindelijk pas aankan omdat het tot eind december gewoon veel te warm was…)

 6. Laat ik beginnen met een vraag: klopt de url van de website van jouw vriendin? Als ik daarop klik, dan krijg ik een scherm waarop staat dat de auteurs met de webssite zijn gestopt.
  Natuurlijk heb ik in haar Etsy-winkel gesnuffeld. Het is net een luxe snoepwinkel met al die mooie strengen garen. De strengen die jij mag weggeven zien er sprookjesachtig uit.
  Graag waag ik een kansje. Stel dat ik win, dan wil ik er graag polswarmers of een omslagsjaal met een bijzondere steek van haken.
  Ik ben benieuwd watjij methet prachtige garen gaat maken.

  Fijne dag, Margaret

  • Hoi Margaret! Goed opgemerkt, ik was vergeten dat ze intussen helemaal is overgegaan van haar blog naar haar videoblog op Youtube, daar is ze nu veel actiever. De garens zijn echt om bij weg te dromen! Ik zet je naam erbij, bedankt voor het meedoen! Groetjes, Carmen

 7. Hallo Carmen,

  Wat een mooi garen en prachtige kleuren. Voor een muts met wanten lijkt het mij meer dan geschikt al noemt Sandra het sokkenwol, dus dat zou ook nog kunnen. Ik waag dus een gokje :)

 8. Wat leuk zeg! En wat een mooi garen! Ik doe graag mee, maar wat ik ervan wil maken? Een sjaal of omslagdoek als presentje voor de buurvrouw. Daar komt bijna nooit iemand, dus zij kan wel wat warmte gebruiken.

 9. Al even op mijn to-do lijstje staat de prachtige sjaal Pfeilraupe (alpis-farbenrausch.blogspot) en deze strengen wol lijken me bijzonder geschikt ervoor! Leuk bij bijv een jeans jasje, door die blauwe spetters. En inderdaad, heerlijk zacht materiaal….

 10. Wat een mooie kleuren voor mijn lieve schoondochter, net bevallen van haar derde dochtertje…..omdat ze haar eerstgeborene voor altijd moet missen zijn deze weken een emotionele draaikolk van vreugde en verdriet, zij is altijd blij met alles wat ik haak, dus….ja, ik wil wel winnen! En dan wordt het een omslagdoek…

 11. Hallo,
  Ik heb je net ontdenkt via instagram, erg leuke blog! Ik zou er een omslagdoek van maken. Mijn ravelry staat vol met favorieten waar ik deze wol voor zo kunnen gebruiken. Hij lijkt mij ook erg leuk om te strepen met een effen wol.

  Groetjes,
  Hester

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s