A new design

IMG_8682

Herinneren jullie je nog die omslagdoek waar ik sinds kort mee bezig ben? Het is een ontwerp van Aroha Knits, waarin de ‘diamond slip stitch’ gebruikt wordt. Ik vond het zo’n leuke steek dat ik er zelf ook mee aan de slag wilde in een patroon! 

Do you remember the shawl I was working on? It’s a design by Aroha Knits, which uses the diamond slip stitch. I thought it was such a fun stitch that I wanted to use it in one of my own patterns as well! 

IMG_8683

Ik ben er onderzetters mee aan het breien in Linen Soft van Scheepjes. Ik gebruikte het eerder voor mijn kledingkast make-over, waarvoor ik vierkantjes haakte. Om te haken was het al een heerlijk garen, maar het breit ook heel fijn! Weliswaar niet zo geschikt voor beginnende breiers omdat het linnen-katoen mix garen niet zo elastisch is, waardoor je oneffenheden beter ziet dan met ander garen. Maar voor de iets gevorderde breier is het zeker een aanrader. Ik kan niet wachten om het patroon op te schrijven en met jullie te delen! Wordt vervolgd!

I’m knitting coasters with the Linen Soft yarn by Scheepjes. I used it to crochet squares before, but it’s also really nice to knit! Sure, it’s not so suitable for beginners; the linen – cotton blend yarn is not very stretchy, which makes irregularities in your knitting more visible, but I really recommend it for experienced knitters. I’m really pleased with how my coasters are turning out and I can’t wait to write up the pattern and share it with you guys. Stay tuned!

Don’t miss any upcoming posts or patterns, subscribe to my blog on Bloglovin’!

Advertenties

6 gedachtes over “A new design

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s