Scheepjes CAL 2016 – Week 4

Week 4 van de Scheepjes CAL is aangebroken! Poeh, dat vierkantje van Week 3 was een pittige he? Ik heb het gevolgd op de Facebook pagina’s van de CAL en de mooie vierkantjes voorbij zien komen, zo mooi om te zien dat het ook beginners lukt om dit vierkantje te haken! Petje af hoor!

It’s Week 4 of the Scheepjes CAL! The Week 3 square was a tough one right? I saw lots of beautiful squares pass by in the Scheepjes CAL Facebook groups, and was delighted to see that even beginners had crocheted the square perfectly! Kudos to all of you!

Week 4 square AttyHet vierkantje van deze week is ontworpen door een van mijn Haak-BFF’s Atty. Ze is zo leuk en direct (echt een Amsterdammer wat dat betreft), ik kan altijd hard met haar lachen. Atty is welbekend om haar prachtige gehaakte bloemenshawls, en terecht! Atty woont in Amsterdam, heeft sinds kort een eigen online garenwinkel met haakpakketten, en wordt binnenkort voor de eerste keer oma. Spannende tijden! 

This week’s square is designed by one of my crochet-BFF’s Atty! I always love meeting up with her. She is a no-nonsense kind of woman and she is fun to be around, she makes the rest of the Scheepjes gang laugh a lot :) Atty is wellknown for her flower shawl designs, you’ve probably seen them on Facebook or Pinterest! She has opened her own digital yarn shop a short while ago where you can purchase yarn packs to make the shawls too. She is also going to be a first time grandma this summer, which is very exciting! 

Atty’s vierkantje bestaat uit hoge golven, naar eigen zeggen symbool voor de ‘ups en downs’ in het leven. Een prachtig vierkant met een mooie gedachte. Zoals gewoonlijk kun je het patroon vinden op deze pagina, waar je ook de link vindt naar Esther’s instructie video. Heb je dus hulp nodig bij het haken? Ga die dan zeker kijken! Heel veel succes en haakplezier!

Atty’s square resembles high waves from the ocean. She said the waves symbolise the ups and downs in life. A beautiful square with a beautiful symbolism. As usual, you can find the pattern on this website, where you can also find the link to Esther’s instruction videos. If you’re having trouble crocheting the squares, be sure to check her videos! Happy crocheting!

 

Advertenties

Een gedachte over “Scheepjes CAL 2016 – Week 4

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s