Outside of my ‘colour’ comfort zone

Groen! Ja deze kleur valt zeker op. Mensen die me kennen zullen zeggen dat het niet mijn kleur is. Maar laat ik juist op deze kleur verliefd geworden zijn toen ik het Scheepjes hoofdkwartier in Tynaarlo bezocht afgelopen april! Zo’n mooie tint groen, als van edelstenen. En dan van dat heerlijke linnen garen, ik kon het niet weerstaan! Het is Scheepjes Linen Soft, in de kleur 606.

Misschien herinner je mijn bericht over Japanse haakinspiratie een tijdje geleden. Het idee wat ik toen had ga ik met dit garen uitwerken. Ik hoop dat het lukt! Japanse haakboeken gebruiken veel linnen garen, dus de combinatie is sowieso al een succes. 

Green! This colour is sure to catch your eye. People who know me will say it’s not my colour, but it just so happens I’ve fallen in love with this colour when I was browsing the warehouse of Scheepjes HQ last April. It’s such a gorgeous deep green, like gemstones. And the texture of the linen yarn, I simply couldn’t resist! It’s Scheepjes Linen Soft in colourway 606. 

Maybe you will remember my post about Japanese crochet inspiration from a while ago. I had an idea then, and I hope to use this yarn for that project. Hopefully it will work out. Lots of Japanese style patterns use linen yarns, so I have high hopes!

Ik ga er lekker mee aan de slag op deze zondag, fijn om zo het weekend af te sluiten! Wat hebben jullie op de haak of naald staan? Fijne dag!

I’m going to crochet the rest of the weekend away! My favourite thing to do :) What’s on your hook or needles? Have a great day!

Advertenties

4 gedachtes over “Outside of my ‘colour’ comfort zone

  1. Oh, echt mooi grasgroen/mosgroen! Haak maar fijn vandaag, ben alvast benieuwd :-)
    Hier nog bezig aan mijn tafelkleed van vrolijke bloemen, en … hé, ik heb momenteel maar één project…Moet dringend aan de slag ;-)
    Fijne zondag nog,
    Sigrid

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s