Let go to… Antwerp!

Afgelopen weekend was ik met Mei van Ice Pandora in Antwerpen! We hadden elkaar al een tijdje niet meer gezien, en wat is er leuker dan samen een stad te verkennen? In het bovenstaande filmpje zie je hoe we onder andere de Veritas en wolwinkel Julija onveilig maken ;) Het was een superleuke dag! We hebben ook hele mooie spulletjes gescoord. Binnenkort volgt de ‘shoplog’ oftewel een video van de buit!

Last weekend Mei from Ice Pandora and I went to Antwerp! We hadn’t seen each other for a while, so we thought it would be fun to visit Antwerp together. In my little vlog above you can see the shops we visited, including Veritas and yarnshop Julija. It was so much fun! And we got some beautiful things… Shoplog coming soon!

Advertenties

5 gedachtes over “Let go to… Antwerp!

  1. Wat een leuke winkeltjes heb je bezocht. Ik ben ook 1x in Antwerpen geweest, prachtig mooi bij het station, je kijkt je ogen uit! Geniet van je koopsels en ik kijk weer uit naar je nieuwe vlog! :)

    Lieve-Groetjes,
    Verie

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s