Sophie’s Universe: Halfway there!

ccsophie57

Deel 9 van de Sophie’s Universe is af! En dat is op de helft, want er zijn in totaal 18 delen. Hij is weer geblockt zoals Dedri voorstelde in haar patroon, maar hij krult alsnog een beetje om bij de randen. Poeh, de toeren worden wel steeds langer zeg, ik merk het in het garen. Binnenkort toch maar weer wat nieuwe bolletjes bestellen. Als iemand nieuwsgierig is en mijn laatste bericht niet heeft gezien, zijn hier nog eens de kleuren van Scheepjes Colour Crafter die ik gebruik:

Part 9 is finished! I’m at the halfway point now, since there are 18 parts in total. I blocked Sophie again like Dedri suggested, but it still curls a bit at the edges. Oh well, it will straighten out eventually. Phew, the rounds keep getting bigger though! I’ll have to order more yarn again soon. If anybody is interested, this is the list of Scheepjes Colour Crafter colours I’m working with: 

1062 Dordrecht (mosgroen – mossy green)
1064 Veenendaal (lichtbruin – light brown)
1218 Zandvoort (beige)
1263 Leerdam (lichtgeel – light yellow)
1725 Ameland (licht blauwgroen – light seagreen)
1827 Drachten (felroze – bright pink)
2004 Brussel (felgeel – bright yellow)
2006 Luik (roze – pink)

ccsophie58

Ik ben zo blij dat ik voor deze felle kleur roze ben gegaan. Toen ik de bollen bij elkaar zocht twijfelde ik erg over deze, omdat ik al één kleur roze had, en ik dacht dat nog een tint roze misschien ‘too much’ zou worden. Maar uiteindelijk zorgde de extra tint ervoor dat het wat meer in het geheel past, en daar ben ik heel blij mee. 

Nu het wat kouder wordt is het heerlijk om aan deze deken te werken, hij is al heerlijk warm. Ik hoop hem voor de échte winter af te hebben zodat de ontvanger er volop van kan genieten!

I’m so happy I went for the bright pink colour as well. At first when I placed all of the balls next to each other I was very much in doubt about just keeping the deeper pink colour or also adding the bright one. I’m so glad that I did because it really helps the other pink colour blend in. 

The temperate is dropping here in the Netherlands and it’s such a joy to work on this blanket now, even more than ever. It’s just so cosy and warm! I hope to finish it before the real winter starts, so my friend can enjoy it to the fullest this season. 

Advertenties

6 gedachtes over “Sophie’s Universe: Halfway there!

  1. Ik vind hem schitterend! Inderdaad goed dat je die fellere kleur roze hebt toegevoegd. Dat geeft hem net een beetje extra pit. Misschien kun je een keer schrijven over hoe je de kleuren uitkiest voor nieuwe projecten? Want daar kan ik wel wat advies voor gebruiken.
    Verkijk je er niet op met dat je nu qua aantal delen op de helft bent, want de rondes worden steeds groter ;-)

    • Dankjewel Sophie! Hihi wat leuk dat jij dezelfde naam hebt als mijn haakwerkje ;) Ik denk meestal niet zoveel na bij kleuren uitkiezen, maar ik zal eens kijken of ik een lijstje met tips kan schrijven. Ik heb inderdaad nog heel wat te gaan, maar ik ga het positief tegemoet haha :)

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s