More progress on my Sophie!

ccsophie60

De afgelopen dagen heb ik weer heerlijk weggehaakt aan mijn deken-in-wording! Ofja, in wording.. eigenlijk is het al min of meer een deken! Zoals hij heerlijk warm op mijn schoot ligt als ik eraan werk, mmm… Hij is nu bijna weer vierkant, echt een heel interessante constructie deze deken. 

The past few days I’ve been hooking away on my blanket-to-be. It’s actually already a blanket, it’s so warm on my lap when I’m working on it! The blanket is almost square again, such an interesting construction.

Patroon // Pattern: Sophie’s Universe by Dedri Uys

Garen // Yarn: Scheepjes Colour Crafter :

1062 Dordrecht (mosgroen – mossy green)
1064 Veenendaal (lichtbruin – light brown)
1218 Zandvoort (beige)
1263 Leerdam (lichtgeel – light yellow)
1725 Ameland (licht blauwgroen – light seagreen)
1827 Drachten (felroze – bright pink)
2004 Brussel (felgeel – bright yellow)
2006 Luik (roze – pink)

ccsophie63

Vooral deze bloem vind ik erg mooi, met alle verschillende steken.. Ik vind het sowieso leuk als er een patroontje wordt gevormd over een paar rijen, dat je het steeds verder ziet ontwikkelen. Hebben jullie dat ook? Ik kan in ieder geval erg genieten van dit leuke detail. The rondes worden langer en langer, maar ik ben grappig genoeg steeds meer gemotiveerd deze deken af te maken! Hopelijk nog voor de winter.. even duimen!

I’m especially fond of this flower right here, with all the different stitches. I love to see a shape develop over a few rows, it’s so addicting to see the shape grow into something familiar. Do you experience the same? Anyway, I really enjoy these little details.
The rounds are getting really long but strangely enough I’ve been more motivated than ever to finish this blanket! I hope to get it done before winter.. fingers crossed!

Advertenties

Een gedachte over “More progress on my Sophie!

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s