Dag van de Mantelzorg Workshop

dagvdmantelzorg04

Twee weekenden terug werd in onze gemeente de Dag van de Mantelzorg gevierd met een aantal leuke activiteiten voor mantelzorgers, mensen die zorgen voor een naaste. Omdat zij altijd zoveel energie inleveren wordt in Nederland jaarlijks een dag georganiseerd om juist hun in het zonnetje te zetten en te laten ontspannen. Zoals vorig jaar boden mijn moeder en ik ook dit jaar een haakworkshop aan, en het werd wederom een groot succes!

De locatie was prachtig, zoals je hierboven kunt zien. Het is een van de vele kamers van ‘De Grote Hegge’ in Thorn.

Twee wolwinkels uit de gemeente, namelijk Woll of Fame en ’t Wolheukske, beiden uit Maasbracht, hadden deze haakworkshop gesponsord met mooie garens en haaknaalden.

dagvdmantelzorg07

Tijdens de haakworkshop werden er slingers gemaakt, daarvoor konden ze nog kiezen uit twee vormen: de driehoek – in rijen gehaakt (zie ook mijn Jingle Bell Bunting), of de kerstbal – in ronde toeren gehaakt. De deelnemers gingen al vlug helemaal op in hun haakwerkje.

dagvdmantelzorg08

Sssst… opperste concentratie vereist! Maar onderhand was niemand stil hoor, het was juist ontzettend gezellig, iedereen kletste met elkaar. Bovendien hadden we de kerst CD van Michael Bublé op de achtergrond, zo raakten we al helemaal in de kerstsfeer!

dagvdmantelzorg13

Prachtige slingers werden er gemaakt!

dagvdmantelzorg15

We maakten ook nog een leuke groepsfoto als een aandenken aan onze gezellige middag. (psstt.. wie spot de burgemeester-ketting?) Ontzettend bedankt voor jullie enthousiaste deelname, dames!

Advertenties

2 gedachtes over “Dag van de Mantelzorg Workshop

  1. Ontzettend leuk! En vooral… heel goed dat deze mensen in het zonnetje worden gezet! Ik ben zelf ook een jaar lang mantelzorger geweest voor mijn moeder die kanker had. En het is geen lachertje. Dus dikke pluim voor jou, dat je je inzet voor zoiets!
    Groetjes en fijn weekend, Sigrid

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s