Knit en Knot: de Buit!

 

Er staat weer een nieuwe video online! Dit keer over mijn buit die ik heb gescoord op de Knit & Knot beurs afgelopen weekend in Tilburg. Ik was er op de zaterdag samen met mijn moeder. We hebben een ontzettend leuke dag gehad, leuke mensen ontmoet, ook weer bekenden gezien zoals Lisanne van Draad en Praat, de dames van Recht en Averecht en Leonie van het Wolcafé (waar ik een superleuk haakpakket heb gehaald!).

Nieuwsgierig naar mijn verhalen en de wolletjes die mij mee naar huis volgden? Bekijk dan bovenstaande vlog :) Als je via Youtube kijkt zie je in de beschrijving een lijst van de onderwerpen en de bijbehorende tijdstippen. Als je daarop klikt ga je direct naar dat stukje, handig he?

Zijn jullie ook op de beurs geweest, of zou je graag volgende editie willen gaan? Laat het me weten in de reacties!

Advertenties

3 gedachtes over “Knit en Knot: de Buit!

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s