New Vlog: Mad about Madder!

Last week I attended two yarny related events, and I can’t wait to tell you all about it! Watch my newest vlog on Youtube to find out what my experience was like at the Wolspektakel craft fair, which other amazing podcaster I got to meet, and see the yarns I dyed at a natural dyeing workshop in Rotterdam!

De afgelopen week heb ik twee garen gerelateerde activiteiten bijgewoond, en ik kan niet wachten je er alles over te vertellen! Bekijk snel mijn nieuwe vlog hierboven op Youtube om uit te vinden hoe ik de Wolspektakel beurs vond in Kerkrade, welke andere podcaster ik heb ontmoet, en welke garens ik heb geverfd tijdens een cursus natuurlijk verven in Rotterdam!

 

Advertenties

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s