New episode: Stephen West MKAL Launch party!

Last weekend I was at the most wonderful event with my friend Nerissa (from the blog Miss Neriss), we went to the Launch Party of the new Stephen West MKAL (Mystery- Knit-a-long) pattern at Stephen and Penelope yarnstore in Amsterdam. We had loads of fun and I even got to shoot a little video with Mr. West! There’s also a giveaway for some goodies from Amsterdam in this episode, so be sure to watch!

Afgelopen weekend ging ik naar een geweldig event in de breiwereld, namelijk het lanceerfeestje van het nieuwe MKAL (Mystery- knit-a-long) patroon van Stephen West. Ik ging erheen met mijn vriendin Nerissa, van de blog Miss Neriss. We hadden een geweldige tijd, en ik slaagde er zelfs in een video te maken met Mr West zelf! In deze aflevering maak ik ook een giveaway bekend voor wat leuke hebbedingetjes uit Amsterdam, dus neem zeker een kijkje!

Advertenties

Een gedachte over “New episode: Stephen West MKAL Launch party!

  1. Hey Carmen

    Dat moet een geweldig leuke avond geweest zijn. :-) En ik moet dringend nog eens een weekendje Amsterdam plannen, want Stepen & Penelope ziet er geweldig uit. Ik wist niet dat Stephen West de Stephen was van Stephen & Penelope. Heb ik weer iets bijgeleerd. Is hij van Nederland?

    Wat een super leuke prijs dat we kunnen winnen voor de 1000-subscriber-giveaway. Dank je wel. :-)

    Groetjes
    Carolien

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s