Winnaar Handmade Living Giveaway!

handmadeliving

Het werd eens hoog tijd om de winnaar aan te kondigen van de Handmade Living tijdschrift giveaway! Dit prachtige tijdschrift bomvol met DIY is in het leven geroepen door Lisanne Multem, ook wel bekend van de DIY-blog Draad en Praat…, en daarnaast van het haakboek ‘Haak je Happy -De Kinderkamer’.

Ik vroeg in mijn laatste bericht hierover wat jij het liefste doet in je vrije tijd (qua handwerk). De winnares meldde:

“Een aantal jaar geleden begonnen met haken, daarna het breien weer opgepakt.
Sinds kort ook aan de slag met de naaimachine en ben ik aan het wol spinnen geslagen. Wat ik het liefste doe.. eigenlijk een combi van dit alles! Met haken en breien maak ik het liefst kledingstukken, vooral vesten maken vind ik erg leuk.”

En wie heeft dan die woorden geschreven? Dat is… *tromgeroffel* Chantal Ooijendijk!
Chantal, van harte gefeliciteerd, jij mag me een berichtje sturen met je adresgegevens, dan stuur ik het tijdschrift naar je toe! Je mag het berichtje sturen naar: carmenjorissen@gmail.com

Iedereen van harte bedankt voor het meedoen, en Lisanne natuurlijk bedankt voor het beschikbaar stellen van deze mooie prijs.

Fijne dag nog!

Advertenties

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s